beats by dre cheap

ja samo pjevaamm.. ja samo sviram.. ja nemam razlog da se zivciraam (8) ...

Koliko je samo vremena proslo otkad nisam napisala nesto.. Fkt sam neodgovorna i lijena i sta vec ne :) ne mislim ni na sebe :P 

kod mene nista novo... da je bitno.. sad nesto posebno :)
evo upravu jela pitu:) koju sam btw sama napravila :P kontala na sta ce to licit .. medjutim i mama i tata me pohvalili fino :) haha:D a kad su oni :D svi bi :D :)
inace u zadnje vrijeme bi samo nesto  kuhala nesto... jos u hooroskopu nasla ribe dobri kuhari :P da ocu i ja aBd biti :)

baas  al bas u zadnje vrijeme kontam ja nesto lafo razmisljam:) o toj proslosti sadasnjosti buducnosti.. i sebi u ta tri vremena :)
shvatila sam da definitivno nisam osoba koja pamti ruzne stvari :) a i da pamtim.. mogu slobodno reci daa sam jaako sretno dijete:) da sam imala i da imam divno djetinjstvo i divne roditelje i sve ono sto spada u taj uzi krug :)
zatim sam uporedila sebe i svoj zivot prije jedno 4 godine i sada.. bez znatnih promjena.. medjutim.. znam da je za par nijansi tada bio puno veseliji bolji i bezbrizniji:) em sto sam bila manja.. em je tad stvarno sve bilo tako:)
no dobro. i sad je sve okej:)
onda se upitam za tu buducnost.. i nije  da se bas nimalo ne bojim.. ali mee strah da ne prokockam sve i sve uslove koje imam i sto imam :) i fkt se nadam da necu.. to je nesto na sto cu paziti do maximuma :)

i razmisljam o toj srednjoj. i nezz.. koliko god se bojala.. duplo vise sam sigurna da cu biti sretna :) i potrudit se da te 4 godine zivota fkt iskoristim najbolje sto mogu:)

isto tako i za ovaj mjesec dana koliko je ostalo do kraja.. :( o tome ne zelim da pricam...

sto se tice nekih hm..drugih stvari :P ne znam ni sama sta mislim i osjecam :/
al ozbiljno.. mislim nije da se bas nimalo ne kontam:D al mi nisu jasne neke moje reakcije:D (tj. refleksi:P:D hahaha:D)  no eto.. bice i to bolje :P :))

ii etoo:D javim se ja opet nekad :D uskoro valjda :) haha:D sutra ritmicka kantonalno:P drzhte fige:P ima da budemo 10 puta bolji neg na opcinskom:D:D holeee :D:D xD

iii zelim ajli brz oporavak:D :))) (et ak ovo procitas.. trebala sam ti danas svratit.. al imam probu glupu xD )

evo vam sad i malo slika:D
ett.. osjecajte se pozdravljeno :D svi redom :)


impossible_to_have:)
http://xdzannyx.blogger.ba
19/04/2008 16:35